Overlast melden

Spreek uw buren altijd eerst zelf aan als u overlast ervaart

Probeer, ondanks uw frustratie, begrip voor de ander te tonen. Natuurlijk is overlast vervelend, maar soms hebben uw buren niet door dat hun acties voor overlast zorgen. Probeer overlast daarom altijd eerst zelf bespreekbaar te maken. In de informatiefolder Overlast vindt u meer tips waarmee de overlast wellicht zelf kunt oplossen.

Komt u er samen niet uit?

Voor de oplossing van overlast is het erg belangrijk dat iedereen zijn best doet er samen uit te komen. Als verhuurder nemen wij ook onze verantwoordelijkheid bij overlast, maar alleen wanneer u er samen echt niet uit komt. Wanneer u ons overlastformulier invult, kunt u een melding maken van de overlast die u ervaart. Vervolgens kunnen we een afspraak me u maken om te bespreken wat u het beste kunt doen om de problemen op te lossen. We gaan natuurlijk vertrouwelijk om met uw melding.

Anonieme klachten nemen wij niet in behandeling.

Helaas kunnen ook met onze hulp niet alle situaties opgelost worden. Inwoners van de volgende gemeenten kunnen een beroep doen op Buurtbemiddeling Midden-Limburg:

  • Beesel
  • Echt-Susteren
  • Leudal
  • Maasgouw (Ohé en Laak & Stevensweert)
  • Roermond
  • Roerdalen

Het overlastformulier

Als u het formulier heeft ingevuld en verzonden neemt een medewerker van WoonGoed 2-Duizend zo spoedig mogelijk contact met u op om u te informeren over het vervolg.

Uw gegevens

Het * geeft aan welke velden verplicht zijn om in te vullen.

Een anonieme klacht wordt in principe niet in behandeling genomen. Omdat daarmee voor WoonGoed 2-Duizend mogelijk de situatie niet volledig in beeld gebracht kan worden. Ook het bijdragen aan een oplossing aan een voor alle betrokkenen bevredigende en acceptabele manier is bij een anononieme melding moeilijk. 

Omschrijving overlast
WoonGoed 2-Duizend verwacht van u dat u eerst zelf contact opneemt met de overlastgever. Als u nog geen contact heeft opgenomen vragen wij u te vermelden waarom u nog geen contact heeft gehad. WoonGoed 2-Duizend heeft uw toelichting nodig om een goede inschatting van de situatie te kunnen maken.
Bewoner 1

Wanneer er meerdere bewoners zijn die dezelfde overlast ervaren dan kunt u deze bewoners vragen om ook een overlastformulier in te vullen of u kunt hier de gegevens met toestemming van deze bewoners invullen.

Bewoner 2
Aanvullende informatie
Upload Max. 5Mb. Alleen afbeeldingen toegestaan.