Glasfonds

Wij bieden een soort collectieve glasverzekeing aan aan onze huurders. Wanneer u als huurder lid bent van het Glasfonds, kunt u eventuele glasschade bij WoonGoed 2-Duizend melden. Wij zorgen er, wanneer de schade onder de dekking valt, vervolgens voor dat de schade hersteld wordt. In het Reglement Glasfonds leest u de bijbehorende voorwaarden.
Wanneer u geen lid van het Glasfonds bent, zijn wij enkel verantwoordelijk voor de herstelling van glasschade met een technische oorzaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkend isolatieglas.

Geen lid worden als uw woning onderdeel is van een VvE

Wanneer u in een huurwoning woont die onderdeel uitmaakt van een Vereniging van Eigenaren, hoeft u geen lid te worden. In dit soort woningen is de Vereniging van Eigenaren verantwoordelijk voor de afhandeling van glasschade. In deze folder leest u meer over de Vereniging van Eigenaren.

Aanmelden

Via dit aanmeldformulier, dat u per e-mail of per post ingevuld en ondertekend bij ons in kunt dienen, kunt u zich tegen een bedrag van €1,25 per maand inschrijven voor het Glasfonds. Dit bedrag wordt maandelijks verrekend met uw huur.