Oppe Brik

 

In september 2019 startte de bouw van twee appartementencomplexen in Offenbeek, Reuver. Deze appartementen maken deel uit van het nieuwbouwproject Oppe Brik dat woningcorporatie WoonGoed 2-Duizend in samenwerking met gemeente Beesel verwezenlijkt. Elk gebouw bevat 28 duurzame huurwoningen, geschikt voor één- of tweepersoons huishoudens. De toekomstige huurders van deze energiezuinige appartementen kunnen naar verwachting in het derde kwartaal van 2020 hun intrek nemen.

De inschrijving voor deze appartementen is gesloten.

 

De woningen: energiezuinig & comfortabel

Bijzonder aan deze appartementen is dat het zogenaamde ‘nul-op-de-meter’-woningen (NOM) zijn. Door goede isolatie en slimme installaties is het energieverbruik laag en het binnenklimaat comfortabel. Bij ‘normale bewoning’ wordt het energieverbruik vrijwel geheel gedekt door de energie die wordt opgewekt door het grote aantal zonnepanelen op het dak van het complex. Meer informatie over de duurzaamheid van de woningen.

Verder is in het ontwerp van de appartementen gezorgd voor levensloopbestendigheid. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoons huishoudens en bieden een prettig woonoppervlak. Daarnaast is elk complex voorzien van een eigen parkeerkelder waar de toekomstige bewoners hun auto kwijt kunnen. Meer informatie over de appartementen.

 

De toekomstige bewoners

De nieuwe huurappartementen op Oppe Brik zijn bedoeld voor mensen die géén recht op huurtoeslag hebben, maar wel binnen de sociale huur vallen. WoonGoed 2-Duizend creëert op deze manier aanbod voor een groep huurders waarvoor momenteel weinig woningen beschikbaar zijn. De huurprijzen gaan van €672,54 (éénkamerappartement) tot €698,02 (tweekamerappartement).

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over deze appartementen? Neem dan contact met ons op, via wonen@woongoed2-d.nl of  077 476 77 77.