Postvoorkeur aanpassen

Digitale postverzending

Wij blijven zoeken naar mogelijkheden om slimmer en efficiënter te werken en kosten te besparen. Daarom zijn wij voor onze postverzending een samenwerking aangegaan met Postex.

Wij vinden het belangrijk dat u uw post ontvangt, zoals u dat wilt. Digitaal of op papier. Dit bepaalt u zelf. Wilt u uw post voortaan liever digitaal ontvangen? Vul dan de code die op het voorblad van elk poststuk staat aangegeven hieronder in.

Nadat u uw voorkeur heeft aangegeven, ontvangt u de post die wij via Postex  naar u verzenden voortaan digitaal. Daarnaast kunt u uw post gedurende een jaar digitaal blijven inzien of downloaden op http://www.postex.com

Terug naar print

Mocht u uw post toch liever weer op papier gaan ontvangen, maar ontvangt u deze nu per mail, dan kunt u dit ook aanpassen. Dit kunt u doen door onderaan uw mailbericht op "U kunt uw Postex-voorkeuren wijzigen op de website van Postex." te klikken.
Als u hier op klikt komt u terrecht in een omgeving waar u uw communicatievoorkeuren kunt wijzigen naar print.

Huur betalen

Vanaf juli 2017 ontvangen alle huurders die voorheen per acceptgiro betaalden een mailing van ons via Postex. Deze mailing kunt u op twee manieren ontvangen. Als uw e-mailadres al bij ons bekend is ontvangt u een e-mail. In deze e-mail wordt u de optie gegeven eenvoudig via iDeal uw huur te betalen. Indien uw e-mailadres niet bij ons bekend is ontvangt u per post een betalingskenmerk van ons voor de betaling van uw huur.

Postex

Postex print de brieven, stopt ze in een envelop en verzendt ze. Post via Postex ziet er iets anders uit dan u van ons gewend bent. Zo heeft de envelop twee vensters in plaats van één. Ook ziet u behalve het logo van WoonGoed 2-Duizned ook het logo van Postex op de envelop. Wilt u meer weten over Postex? Kijk dan op http://www.postex.com. Let op: Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen.

Heeft u nog vragen of twijfelt u aan de echtheid van de poststukken? Neem dan contact met ons op.