Nieuws

Wooncafé Echt 7 november

14 oktober 2019

Denkt u erover om in de toekomst uw huis te verkopen en een huurwoning te zoeken? Kom dan op 7 november naar het Wooncafé in het buurthuis St. Joris in Echt. Het wooncafé is een informele ontmoetingsplek waar ervaringen en ideeën over wonen in de brede zin van het woord worden uitgewisseld. Tijdens deze bijeenkomst praten woningcorporatie WoonGoed 2-Duizend en gemeente Echt-Susteren u bij over de mogelijkheden.

Lees meer

Harrie Oosterlee gestart als bestuurder WoonGoed 2-Duizend

11 oktober 2019

Per 1 oktober 2019 is Harrie Oosterlee (54) gestart als directeur-bestuurder van WoonGoed 2-Duizend. Oosterlee volgt Ton Mans op die sinds april 2018 als interim directeur-bestuurder leiding gaf aan WoonGoed 2-Duizend.

 

Lees meer

Burendag (28 sept) met rommel- en hobbyroute

26 september 2019

Op zaterdag 28 september is het landelijke Burendag. Op deze dag hebben diverse huurders van Woongoed 2-Duizend een eigen pop-up store. Woongoed 2-Duizend faciliteert deze hobby- en rommelroute en stopt bij elke pop-up store met de ‘koffieleuttruck’ voor een gratis kop koffie of thee met wat lekkers.

Lees meer

Intentieovereenkomst fusie getekend.

25 september 2019

Vorige week hebben de Raden van Commissarissen van Woningstichting Domus en WoonGoed 2-Duizend de intentieovereenkomst tot fusie getekend. 

Lees meer

Vacature Concerncontroller 24 tot 28 uur

06 september 2019

Als concerncontroller waarborg je de continuïteit en performance van de organisatie in relatie tot de bedrijfsstrategie. 

Lees meer
pagina 1 van 17