Vacatures bij WoonGoed 2-Duizend

16 mei 2019

WoonGoed 2-Duizend staat voor een uitdagende opgave de komende jaren. Na een periode van voornamelijk interne gerichtheid en verscherpt toezicht, heeft WoonGoed 2-Duizend een nieuwe koers uitgezet; een koers met stevige ambities en uitdagende doelstellingen. De blik naar buiten gericht, dichtbij klanten, met trotse medewerkers, samen met partners en open en transparant handelend en communicerend.

We zoeken nieuwe mensen die deze uitdaging aan willen gaan. Momenteel hebben we de volgende vacatures:

 

Manager Klant & Vastgoed | 32 tot 36 uur per week

Als manager Klant & Vastgoed is kwaliteit van dienstverlening jouw topprioriteit. Je bent verantwoordelijk voor de primaire processen van onze organisatie: alle klantcontacten, verhuur, verkoop, leefbaarheid, onderhoud, nieuwbouw, renovatie en verduurzaming. Je kent onze doelgroepen en bent in staat hun behoeften te vertalen naar eigentijdse vormen van dienstverlening. Daarbij werk je nauw samen met externe vastgoedpartners en belanghouders. Voor deze functie zoeken we een stevige maar empathische persoonlijkheid, die enerzijds een goede inhoudelijke counterpart binnen het MT is, maar daarnaast op coachende wijze leiding geeft aan medewerkers. Met een duidelijke visie  op klantbeleving, gericht op samenwerking en gezegend met een gezonde dosis humor.

Lees de volledige vacature >

 

Adviseur HRM | ca. 28 uur per week

WoonGoed 2-Duizend zoekt een doorgewinterde Adviseur HRM. Een echte allrounder die beleid maakt en op strategisch niveau een sparringpartner voor bestuur en MT is, maar die tegelijkertijd de vertaalslag kan maken naar tactisch en operationeel niveau. Je geeft op een voortvarende manier sturing aan vooruitgang en ontwikkeling, maar hebt tegelijkertijd oog voor de gevoeligheden die voortvloeien uit de periode waar we vandaan komen. Organisatie-ontwikkeling, cultuurverandering, de aanpak van verzuim en vitaliteit en medewerkertevredenheid zijn op dit moment belangrijke speerpunten. Voor deze functie zoeken we een sterke persoonlijkheid, die voldoende inhoudelijke bagage meeneemt en tegelijkertijd uitblinkt in het leggen van verbindingen en het stimuleren van samenwerking. 

Lees de volledige vacature >