Werken bij WoonGoed 2-Duizend

WoonGoed 2-Duizend in Reuver is een Plattelandscorporatie met 6000 verhuureenheden in de gemeenten Echt-Susteren, Beesel, Roermond, Maasgouw, Leudal en Roerdalen. We zijn in deze gemeenten mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van wonen en leven. Bij WoonGoed 2-Duizend spreken we letterlijk en figuurlijk de lokale taal. Van onze medewerkers verwachten we een klantgerichte en professionele werkhouding. Onze organisatie kent drie afdelingen: Wonen, Vastgoed en Bedrijfsvoering en heeft 50 medewerkers.

WoonGoed 2-Duizend staat op dit moment onder verscherpt toezicht van AW en bijzonder beheer van WSW en voert een Herstelplan uit dat erop gericht is deze situatie uiterlijk 1 juli 2019 te beëindigen. Recent is besloten te kiezen voor zelfstandig voortbestaan van WoonGoed 2-Duizend en niet voor een fusie.

Indien er vacatures open staan bij WoonGoed 2-Duizend vindt u die op deze pagina.

 

Vacatures

We hebben op dit moment de volgende vacature:

Concerncontroller (24 tot 32 uur per week)

WoonGoed 2-Duizend staat voor een uitdagende opgave de komende jaren. Als concerncontroller waarborg je de continuïteit en performance van de organisatie in relatie tot de bedrijfsstrategie. Voor het verankeren van de snel veranderende wet- en regelgeving binnen de sector – maar nog meer gedreven vanuit onze eigen ambities - zijn governance, compliance, risicomanagement en integriteit jouw belangrijkste speerpunten. Voor deze functie zoeken we een sterke persoonlijkheid; een stevige counterpart voor bestuurder en MT, iemand die integriteit ademt, met empathie voor onze klanten en een gezonde dosis humor.

Lees de volledige vacature >