Werken bij WoonGoed 2-Duizend

WoonGoed 2-Duizend in Reuver is een Plattelandscorporatie met 6000 verhuureenheden in de gemeenten Echt-Susteren, Beesel, Roermond, Maasgouw, Leudal en Roerdalen. We zijn in deze gemeenten mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van wonen en leven. Bij WoonGoed 2-Duizend spreken we letterlijk en figuurlijk de lokale taal. Van onze medewerkers verwachten we een klantgerichte en professionele werkhouding. Onze organisatie kent drie afdelingen: Wonen, Vastgoed en Bedrijfsvoering en heeft 50 medewerkers.

WoonGoed 2-Duizend staat op dit moment onder verscherpt toezicht van AW en bijzonder beheer van WSW en voert een Herstelplan uit dat erop gericht is deze situatie uiterlijk 1 juli 2019 te beëindigen. Recent is besloten te kiezen voor zelfstandig voortbestaan van WoonGoed 2-Duizend en niet voor een fusie.

Indien er vacatures open staan bij WoonGoed 2-Duizend vindt u die op deze pagina.

 

Vacatures

We hebben op dit moment de volgende vacature:

Communicatieadviseur (24 tot 28 uur per week)

WoonGoed 2-Duizend staat voor een uitdagende opgave de komende jaren. We zoeken een allround communicatieadviseur: een strateeg en kritisch – maar daardoor geliefd - sparringpartner voor directie en management op het gebied van imago en identiteit, positionering en reputatie. Maar tegelijkertijd ook een hands-on aanpakker die doelgerichte communicatiemiddelen ontwikkelt. Jij kunt je als geen ander inleven in onze doelgroepen. Je bent een georganiseerd type en werkt secuur. Hoewel het een parttimefunctie betreft, weet je dat het communicatievak nooit stilstaat. In crisissituaties ben je de rots in de branding voor directie en management; van een spoedje op zijn tijd word je niet warm of koud. 

Lees de volledige vacature >